Tijdens de algemene ledenvergadering op 27 september 2021 is de nieuwe clubkleding gepresenteerd. Er is gekozen voor kleding van het merk Bioracer in een nieuw ontwerp. De clubkleding is te bestellen tot en met 7 november 2021 via de webshop.

Webshop
De volledige kledinglijn is te zien en te bestellen in de webshop van SV Veendam >> https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=MDF8gjffdS
Om toegang te krijgen tot de webshop moet je eerst een account aanmaken. Dit is heel eenvoudig, maar kom je er niet uit kijk dan in deze handleiding of vraag om hulp. Ook de betaling van de kleding verloopt via de webshop. De meest gebruikte methode is IDeal. Pas nadat de betaling is voldaan is de bestelling definitief.

Shirt KM

Kleding passen
Van maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober 2021 is het mogelijk om kleding te passen in Baan 7 tijdens de trainingsavonden. Maak hier gebruik van, zodat je de juiste maten bestelt. Lukt het niet om te passen dan vind je maattabellen in de webshop. Houd er rekening mee dat retourneren en ruilen niet mogelijk is.

Levertijd
Direct na sluiting van de webshop gaat de volledige bestelling in productie. Hierna duurt het ongeveer 8 weken voordat de kleding centraal geleverd wordt. Zodra de kleding geleverd is ontvangen jullie bericht.
Zodra er in de toekomst weer voldoende animo is om clubkleding te bestellen gaat de webshop weer opnieuw open.